Home ALE Sectoren Liften Contact Links    
 
 
 
In het kort
Onze specialisaties
Uw voordelen
Sterke punten
Innovaties, bouwkundige en technische pluspunten
Onderhoud en Service op maat
Certificaten en Registraties
Vacatures
Nieuws
ALE-in-Beeld
Verkoopsvoorwaaarden
DigiPara Liftdesigner
We use DigiPara Liftdesigner for
elevator drawings
ALE / Onze specialisaties
   
ALE, All Lift Engineering bouwt en plaatst gepersonaliseerde, op uw maat gemaakte liften. Zowel voor personenliften als goederenliften kan u bij ons terecht en dit voor het gehele traject van uw project, gaande van het ontwerp en de fabricage naar de plaatsing, keuring en inbedrijfstelling tot en met het onderhoud ervan.

Reeds meer dan 15 jaar specialiseren wij ons in creatief maatwerk en dit met een zekere graad van standaardisatie die een volledige betrouwbaarheid garandeert, u bent dus in goede handen om veel van uw wensen en dromen gerealiseerd te krijgen en dit tegen een zeer betaalbare prijs en een korte doorlooptijd. Moeilijk inpasbare liften en/of speciale functionaliteiten/uitvoeringen zijn voor ons een extra uitdaging waarvoor wij dikwijls een verassend elegante en haalbare maar toch functionele oplossing kunnen aanbieden.

Ook aan diversiteit is er geen gebrek, u kan bij ons terecht voor zowat elk type lift, gaande van bedrijfsliften, homeliften en residentiële liften naar bijzondere liften voor ziekenhuizen en mindervalide personen, panoramische liften voor hotels, spijzenliften voor restaurants, bakkers en slagers tot en met goederenliften, autoliften enzomeer. Onze ervaring reikt tot in alle mogelijke sectoren, privé-woningen, villa's, appartementen, kantoren, hotels, horecasector, zorgsector, winkelcentra, onderwijssector, garages, industrie etc. En hier kan u niet alleen terecht voor al uw nieuwbouw projecten maar ook voor al uw liften die toe zijn aan een renovatie vanwege het afbreukrisico, de strengere reglementering inzake veiligheid en/of het comfort, de ergonomie, de functionaliteit of het uitzicht enzomeer.

ALE staat garant voor een vlekkeloze oplevering/renovatie alsook het onderhoud van uw liftenproject en dit volledig in eigen beheer en conform de vigerende wetgeving en in overeenstemming met de CE regelgeving. Onze ISO 9001+ certificatie is het resultaat van een jarenlang opgebouwde en verfijnde bedrijfsorganisatie gericht op een maximale klantentevredenheid in conformiteit met alle relevante normen en wetten. De ALE bedrijfsorganisatie is projectmatig gestructureerd zodat uw liftenproject onder leiding van één van onze projectleiders steeds tot een succesvol einde wordt gebracht met aandacht voor al uw opmerkingen tijdens de totstandkoming ervan.
 
 
 
 
   
  © All Lift Engineering bvba • Godensteenstraat 18 • B-3700 Tongeren • België • Tel : +32(0)12/26.14.37 • Fax : +32(0)12/23.87.28 • info@alelift.be • Algemene verkoopsvoorwaarden